foto 2 banner-min
Voorbeeldtekst 1
foto 3 banner-min
Voorbeeldtekst 2
foto banner hp-min
Voorbeeldtekst 3

Sinds 1996 heeft Aquality een sterke reputatie opgebouwd als groothandel en distributeur van verse vis, schaal- en schelpdieren; gerookte producten en diepvriesproducten.

Het bedrijf importeert dagelijks ruim 500 producten uit de hele wereld, om ze vervolgens te distribueren naar restaurants, traiteurs, viswinkels, industriële keukens (rusthuizen, instellingen, ziekenhuizen,…), slagers en supermarkten in Wallonië en het kustgebied.

Zoals de naam Aquality al onthult, is kwaliteit onlosmakelijk met het bedrijf verbonden. Dat blijkt uit het feit dat de aangeleverde producten bij aankomst direct worden gecontroleerd en gekoeld.
Dankzij de gunstige ligging aan de beroemde vismijn in Zeebrugge, komen de producten bovendien nooit in aanraking met de buitenlucht. Optimale versheid en kwaliteit zijn daardoor gegarandeerd !

Aquality heeft een grote klantenkring opgebouwd in Wallonië, De Kustregio en omstreken. Ook heeft ons bedrijf een ronde in en rond Brugge en Gent. Zelfs in de meest verre uithoeken van dit berzorgingsgebied kunt u rekenen op een uitstekende leveringsbetrouwbaarheid.

Bestelt u vóór middernacht, dan heeft u uw producten reeds de volgende ochtend geleverd !
Onze zusteronderneming Fiers is een groothandel en uitsnijderij van vlees, wild en gevogelte. Neem gerust een kijkje op de website van Fiers http://www.fiers.net/

2021 All rights reserved​

Design by Webking